Ditt krystallklare livsdesign!

Livsfokus mentorprogram (10 mnd.) 

 

Mentorprogrammet Ditt krystallklare livsdesign er for deg som ønsker å tilegne deg en dyp forståelse av menneskets mentale, spirituelle og fysiske verden. Akkurat denne forståelsen åpner broen mellom ego og sjel sånn at du kan leve som et fritt og fullt skapende menneske.

Når vi tuner oss inn på den universelle bevissthet, forstår de universelle lover og blir kjent med våre indre begrensninger skaper vi magi i livet. 

Ved hjelp av enkle teknikker lærer du hvordan du frigjør deg fra dine begrensninger sånn at du løsriver deg fra gamle oppfatninger av deg selv og livet. Vi jobber dypt i vår underbevissthet. En form for selvutvikling med en spirituell dimensjon som er svært bevisstgjørende og kraftfull!

Mentorprogrammet Ditt krystallklare livsdesign er unik og forskjellig fra de fleste andre program fordi det gir deg kunnskap om hvordan du jobber på et spirituelt og åndelig plan for å forløse gamle blokkeringer som frykt, sorg, programmeringer og gammel oppfatning av deg selv og livet.

 

Dette er et mentorprogram som lar deg bli kjent med ditt høyeste potensiale sånn at du forstår hvordan du oppnår akkurat det du ønsker og skaper ditt unike liv. 

Avdeling Ålesund har oppstart 2. - 4. september 2022.

Avdeling Oslo har oppstart 9. - 11. september 2022.

Gjennom 15 år har jeg studert min egen spirituelle verden i tillegg til å hatt æren av å bli kjent med mine kunders spirituelle verden, og gjennom denne visdommen har jeg skapt Livsfokusmetoden som gir deg dyp forståelse for hvordan du kan skape et kraftfullt og fritt liv ved å forene den spirituelle og fysiske verden.

Våre gamle vaner og begrensninger ligger i vår underbevissthet og påvirker tankene, følelsene, valgene vi tar, relasjonene våre, oppfatningen av oss selv og selve livet i sin helhet.

For at vi skal kunne ha et liv der vi kan leve ut vårt fulle potensiale må vi forløse gamle minner og følelser som vi bærer på i vårt energisystem. Disse gamle energiene gir ingen næring, og skaper blokkeringer i energiflyten vår. Det skaper følelsen av å være litt fanget i eget liv, og vi går på autopilot gjennom livet.

Ren livstransformasjon!

Ditt krystallklare livsdesign er et dyptgående mentorprogram som tar deg med på en reise gjennom flere plan inn mot din rene power. Vi starter med en innføring i hvordan du nå kan dykke dypt innover for å bli kjent med deg selv på nytt. Det gir deg mulighet til å bygge deg selv sterk innenfra og ut.

Med enkle teknikker lærer du hvordan du selv kan starte en emosjonell healing sånn at energien din stiger, og du kan vibrere i høyere frekvenser der magien i livet kommer inn.

Fra og med første samlingshelg har vi fokuset mot undervisning i form av mental trening, morgen- og kveldsrutiner, bevissthetsendring og den spirituelle verden som du nå husker sakte men sikkert.

De fleste av oss mennesker har glemt kraften vi kommer inn i dette livet med. Vi har glemt hvem vi er bak alle lag av frykt, tankemønster, sorg og minner fra livet. Sakte men sikkert starter vi å leve livet gjennom drama og illusjoner, og glemmer at vi er kraft nok til å leve i frihet.

Vi skaper bevisstgjøring rundt hvem vi er, og hvilken fantastisk frihet vi kan skape bare ved å ta ansvar for eget liv sånn at vi husker hvem vi egentlig er. Dette er dyptgående måneder der vi får en forståelse for hvordan vi kan bruke vårt energisystem til å navigere oss gjennom livet med krystallklare steg.

Når vi starter hver dag med å si: Min kraft - mitt valg - mitt ansvar, så åpner vi for en dyp bevisstgjøring av skaperkraften vi er bærer av. Det gir oss en følelse av trygghet og kjærlighet som kommer dypt innenfra. Da oppdager vi at den eneste vi trenger bekreftelse fra er oss selv.

Er du klar for et livsendrende år? Vi gleder oss til å dele det sammen med deg!

Hovedmål med Ditt krystallklare livsdesign: 

Du forankrer din egen livsfilosofi ved hjelp av å heve din bevissthet gjennom meditasjon, endringer av indre paradigmer og forløse begrensende oppfatninger av deg selv og livet.

Tilegner deg en dyp forståelse av menneskets fysiske og spirituelle verden. Akkurat denne forståelsen åpner broen mellom ego og sjel sånn at du kan leve som et fritt og fullt skapende menneske.

Etter fullført program skal du ha en dyp forståelse av hvordan vi mennesker fungerer på alle plan, og på den måten ha mulighet til å veilede deg selv, dine barn, relasjoner og klienter mot et bevisst liv. 

Du integrerer en avansert forståelse om menneskesinnets høyere bevissthetsplan, og ser hvordan vi kan påvirke vår hverdag gjennom å utvikle hjernens thetabølger. Meditasjon skaper mer fremtredende thetabølger som stilner sinnet vårt, og gjør det mulig for oss mennesker å lese andre mennesker på energiplan.

Etter å ha fullført dette mentorprogrammet har du integrert god kunnskap om hvordan du på en kraftfull måte leser deg selv, og åpner muligheten til å forløse blokkeringer i din underbevissthet.

Raske fakta om Ditt krystallklare livsdesign;

 

EKSKLUSIVE BONUSER:

✔︎ Nettkurset "En bevisst hverdag".

✔︎ Nettkurset "Din business".

✔︎ 10 personlige readinger m/Sissel.

✔︎ 4 kartleggingstimer m/Scott. 

 

 

✔︎ Du får tilgang til Livsfokusakademiets medlemsportal der du finner undervisningsvideoer, meditasjoner, opptak av livesendinger og alt kursmateriale.

✔︎ Du får gratis tilgang til eksklusive livesendinger der vi jobber over tid med å skreddersy ditt krystallklare livsdesign.

✔︎ Du utfordres til å grave dypt, og forløse gamle vaner, autopiloter, tankemønster, selvstyrte destruktive oppfatninger av deg selv og livet sånn at du kan fjerne alt gammelt grums som tar opp altfor mye plass i livet ditt.

 

 

 

✔︎ Du starter med livsendrende valg, og med en ny klarhet i livet ditt vil du føle deg trygg og full av mot på veien fremover. 

✔︎ Alle livesendinger og masterclass vi har mellom samlingshelgene finnes i opptak, så du kan se de akkurat når du måtte ønske det.

✔︎ Du blir med i et helt unikt fellesskap når du starter på dette kurset.

✔︎ Vi er hele tiden tilgjengelig, og gir støtte der du trenger det.

✔︎ Kontinuitet i din personlige utvikling der du skreddersyr ditt livsdesing.

 

Lær hvordan du skaper fra din egen krystallklare veiledning.

Har du noen gang sagt til deg selv at du skal bare prestere litt til, og så kan du starte det livet du lengter etter?

Eller kanskje du føler at du svever over bakken sånn at du aldri får følelsen av at du får landet og slappe helt av?

Du ser kanskje for deg et liv der du er energisk med masse overskudd og glede i hverdagen din, men så opplever du at det er faktisk det stikk motsatte som er tilfelle.

Løsningen ligger i deg selv, og vi viser deg med glede hvordan du våkner og husker din guddommelige essens sånn at du kan lande i livet og leve ut den du er.

Mentorprogrammet Ditt krystallklare livsdesign gir rom for inspirasjon, kreativitet, dype prosesser, løsrivelse fra gamle mønster og avprogrammering av våre indre autopiloter.

Vi skal finne vår stemme, vår drøm, vår kreativitet og vår kraft. Vi skal finne livsgleden, friheten og overfloden. Vi skal stoppe jakten på det gode liv, og oppdage at vi har tilgang til alt allerede. Bare vi lytter, og trår ut i livet fra vår frihet.

Mentorprogrammet Ditt krystallklare livsdesign er ment for deg som ønsker å forbedre ett eller flere av disse områdene;

 

✔︎ Gjøre endringer i hverdagen.

✔︎ Bygge selvtillit og mot.

✔︎ Oppdage din passion.

✔︎ Mestre frykt og angst.

✔︎ Forsterke din indre ro.

✔︎ Være din lykkeligste utgave.

 

✔︎ Oppnå balanse i business og hverdag.

✔︎ Utvikle businessen din.

✔︎ Starte din egen business.

✔︎ Bli mer produktiv.

✔︎ Skape mer glede i livet.

✔︎ Slutte med å utsette ting.

 

✔︎ Kvitte deg med avhengighetsdannende vaner.

✔︎ Føle deg mer opplagt og energifylt.

✔︎ Mestre mål du har satt deg for å forbedre din helse.

✔︎ Øke selvfølelsen din.

✔︎ Finne et fellesskap som støtter og løfter hverandre.

Jeg vil melde meg på Ditt krystallklare livsdesign!

MASTER YOUR MIND, LIFE AND BUSINESS!

En skreddersydd hverdag kommer fra dypet av den du er når du åpner for din skaperkraft og unikhet.

Ved å delta i Ditt krystallklare livsdesign tilegner du deg god kunnskap innen psykologi, spirituelle teknikker, meditasjon og hvordan du skaper et kraftfullt liv der du lever i frihet og inspirasjon. 

 • Innføring i anvendt psykologi som gir god forståelse av hvordan du fungerer som menneske og hvordan du kan bruke dette til å skape en kraftfull og fri hverdag.

 • Innføring i forskning fra psykologiens verden, og hvordan dette gir deg en forståelse for hvor viktig det er å styrke din mentale helse.

 • Dyp kunnskap om spirituelle teknikker sånn at du åpner for et liv der intuisjonen og ditt klarsyn er krystallklar.

 • Bevissthetsendring som gir en kraftfull livstransformasjon.

Underveis i Ditt krystallklare livsdesign vil du;

Utvikle dine naturlige evner til mot.

Du HAR mot allerede.

Det er bare at det kan være skjult bak mange lag av livets små og store utfordringer du har bært på gjennom livet. Motet ditt kan være begravd ganske dypt under alt dette.

Dette mentorprogrammet er satt sammen sånn at du kan løfte bort alle disse lagene, og belyse kraften og motet ditt sånn at du kan starte med å gjøre alt det som betyr mest for deg.

Ikke tro på alle illusjonene hjernen din forteller deg. Du har all den kraften du trenger!

Endelig finne din indre visdom.

Fra dypet av mitt hjerte tror jeg at alle bærer på vår unike indre visdom, men det er ikke sikkert du er koblet opp til den.

Eller kanskje du er litt usikker på hva som er tankene dine, og hva som er din indre visdom.

I dette mentorprogrammet hjelper jeg deg med å koble deg opp til din indre visdom.

Oppdag hvordan du finner din visdomskilde, og hvordan du kan bruke den i livet ditt fremover.

 

Lære deg å bruke din høyere bevissthet til å se livet klart.

Hver morgen bruker jeg teknikker som hjelper meg med å få klarhet om hvor jeg er i livet akkurat nå. Å starte dagen på denne måten er kraftfullt.

I dette mentorprogrammet viser vi deg hvorfor og hvordan du kan bruke dette på deg selv i ditt liv.

Hvordan bruke dette til å ta valg som gir positiv innvirkning på livet ditt, til å vite hva som er best for deg akkurat her og nå, og til å roe ned støyen som går på repeat i hodet ditt.

 

Gjøre om på din livshistorie.

Det er godt å ha kommet dit at du har funnet din indre visdom, og blitt bevisst ditt formål og budskap i livet. Men det betyr ikke alltid at du tar alt dette og setter det ut i livet.

Kanskje du har små og store drømmer som aldri manifesterer seg ut i det virkelige liv?

Ditt krystallklare livsdesign gir deg alle verktøyene du trenger, og viser deg hvordan du skal bruke de.

Gjennom dette mentorprogrammet vil du oppdage hvordan du kan lage en actionplan som hjelper deg med å ta alle disse små og store drømmene dine ut av hodet ditt en gang for alle, og starte med å manifestere de ut i det virkelige liv!

Gå fra å tenke livet til å se livet klart.

Venter du på at selvtilliten din skal starte jakten på drømmene dine? Kanskje du er smittet av vente-viruset? Du er ikke alene om å være "smittet" av dette viruset.

Vi viser deg hvilke deler av livet som er påvirket av "vente-viruset", og hvordan du kan starte endringen.

Du gjenoppdager kraften din, og du ser livet så klart at du starter med å ta valg som fører deg kraftfullt fremover sånn at du virkelig føler at du gjør fremgang og lever et liv som føles meningsfullt for deg.

 

 

 

Forstå hvorfor du er her på jorden.

Har du til stadighet følelsen av at det finnes noe større og mer betydningsfullt som venter på deg?

Alle har et formål og et budskap i livet. For å finne det må vi vite hvor vi skal se etter dette.

Ditt krystallklare livsdesign gir vi deg verktøyene du trenger, og viser deg hvordan du kan starte med å sette sammen bitene i puslespillet ditt sånn at både du og verden kan få oppdage hvem du egentlig er og alt du har å tilby.

 

 

 

Dette lærer du, og mye mye mer;

Du tilegner deg grunnleggende verktøy som du kan bruke i hverdagen din til å videreutvikle din bevissthet. Et naturlig tema er meditasjon, og hvordan du kobler deg på din kraft og den spirituelle kilden vi alle har en forbindelse til.

Kroppen er den som fører oss gjennom livet, og vi åpner opp for kommunikasjon og kjærlighet til den.

Du vil få muligheten til å finne din sannhet og trygghet til helheten kropp og sjel.

 

Vi jobber med emner som;

Intuisjon, emosjonell healing, ego vs sjel, bevissthet, underbevissthet, tankens kraft, oppfatninger av oss selv, valg, endringer, din skaperkraft, din indre stemme, avtaler du har til mennesker og livet generelt, energiforbindelser, forankring i livet og forbindelse med universet. Engler og hvordan vi kan jobbe sammen med dem.

I løpet av utdanningen har du god forståelse for hvordan pusten din kan gi deg støtte til å nå next level i livet ditt!

Dyptgående energiarbeide. Meditasjon og psykologi med en spirituell dimensjon.

Vi jobber med sammenhengen mellom;

Sjel, kropp, kosthold og fysisk aktivitet. Livets kretsløp. Psykologi med en spirituell dimensjon.

Du lærer;

Emosjonell healing, og god forståelse for meditasjonens verden.

Vi jobber med å transformere livet til en hverdag det er ment vi skal leve. Vi integrerer livsfokus!

 

Dette mentorprogrammet er skreddersydd for deg som;

 

 • vil utvikle deg som menneske. 
 • er ferdig med å være et offer i eget liv.
 • vil lære hvordan du kan bli bedre kjent med dine særlig sensitive sider, og gjøre det om til en kraft du kan bruke og ha nytte av i hverdagen din.
 • er åpen for at din energiflyt kan ha blokkeringer som hindrer deg i å nå dine mål.
 • ønsker å forstå hvordan emosjonell healing hjelper deg mot et fritt liv.

 

 • ønsker å ta ansvar for eget liv.
 • ønsker å bli kjent med deg selv og livet på et dypere plan.
 • vet at fremtidens endringer er ditt valg og ditt ansvar.
 • ønsker balanse i hverdagen.
 • vil ha endringer i livet ditt.
 • er åpen og positiv.
 • vil gå utenfor din komfortsone for å kunne utvikle deg videre.

 

 

 • vil finne dine spirituelle svar.
 • vil slippe til sjelens stemme.
 • vil åpne for den universelle kraft.
 • vil utvikle din intuisjon, og vite mer om energiarbeide.
 • vil at dine drømmer skal bli oppfylt.
 • vet at alt ligger i deg, og at du kan forandre dine tanker om fremtiden ved å jobbe med dine tankemønster og frykter.

 

 

Bevissthetsendring.

Du er mer enn kropp og sinn!

I trinn 1 lærer du hvordan du finner dine grenser og gjør de synlig for din omverden. Du finner tilbake til balansen i livet. Vi jobber med aura og aurakant - ditt energifelt.

Trinn 1 viser deg vei inn mot hjertets kraft, og gir deg forståelse for hvordan du kan holde på energien din sånn at du ikke føler deg tappet.

Du starter med å oppdage din kraft og hvordan du kan bruke den i hverdagen din sånn at du kan skape livet du drømmer om og være din aller beste versjon.

Forankring til livet.

Vi jobber med jording sånn at vi kan lande i livet. Mange lengter etter følelsen av tilhørighet og å finne plassen sin i livet. Når vi skaper bevissthet rundt jordingen vår vil vi finne støtten vi trenger for å kunne stå støtt i hverdagens stormer. Føler du deg fremmed i livet sånn at du svever litt på overflaten? Stadig på søken etter svar og det rette valget? Jordingen din hjelper til den forankringen du trenger for å se livet klart.

Universets kraft.

Vi leter ofte etter inspirasjon, veiledning, bliss, visdom og kjærlighet utover mot vår ytre verden. Ofte venter vi på at noe eller noen der ute skal gi det til oss. Når vi søker innover til vårt senter, og konnekter mot universets kraft åpner vi for magi i livet. Øv deg på å si ja takk til alt som er tilgang til. Alt starter i vårt indre.

Meditasjoner og undervisningsvideoer ligger tilgjengelig for deg i nettportal.

Oppvåkning.

Detox mentalt og fysisk.

Ved hjelp av enkle teknikker jobber vi med å forløse blokkeringer som ligger i vår energiflyt og hindrer oss i å være vår beste versjon.

Parallelt jobber vi med detox av kroppen der du får enkle verktøy for å rense kroppen for giftstoffer som hindrer deg i å vibrere i den frekvensen det er ment du skal være i.

Emosjonell healing. 

Vi fordyper oss i våre indre paradigmer, og lærer oss å forstå kroppens språk. Følelser er noe vi lagrer i vårt energisystem og vår kropp, og blir liggende som begrensninger i livet vårt. 

Du får god kunnskap om hvordan du transformerer gamle oppfatninger av deg selv og livet, og på den måten kan tune deg inn på dine høyeste frekvenser og leve livet i frihet. 

Passion - inspirasjon - ditt budskap.

Vi tar et dypdykk innover i vår indre verden, og forløser minner fra barndom og ungdom som vi har lagret i vårt energisystem. Vi konnekter med vårt indre barn sånn at du kan åpne for å leve ut fra din passion. Ved enkle teknikker finner din unike måte å ta imot inspirasjon på sånn at du oppdager ditt budskap og gjør det synlig for deg selv og din ytre verden.

Meditasjoner og undervisningsvideoer ligger tilgjengelig for deg i nettportal.

 

Livstransformasjon.

Vi fordyper oss i Livsfokus-metoden.

Du blir kjent med deg selv på et dypt plan, og oppdager din autentiske utgave sånn at det er lettere å forstå budskapet ditt og hva du ønsker å leve ut i dette livet.

Forstå deg selv bedre.

Gjennom bevisstgjøring om hvordan vi mennesker som sosiale vesen påvirkes av ytre omstendigheter vil du enklere kunne justere valgene du tar sånn at du skaper deg et liv som er skreddersydd for den du er.

Vi retter fokus mot ego, tankens kraft, forsvarsmekanismer, overlevelsesstrategier, tvil, avhengighet og fordømmelse.

Nuet har kraft og klarhet som vi mennesker ikke kan hente fra fortid eller fremtid. Vi retter fokus mot hvordan vi enkelt kan forløse fortid, redusere tankespinn og leve fra hjertet i tillit til livet.

Englenes støtte gir deg mulighet til å stå støtt i hverdagens små og store stormer, og åpner for at du kan erindre din unike trygghet og tillit til livet.

Manifestere og realisere. 

Vi fordyper oss i frekvensarbeide, og du lærer deg teknikker for visualisering av dine drømmer. Det er tid for å sette en intensjon for livet, og realisere alt det du lengter etter å leve ut.

I dette trinnet integrerer og fordyper vi oss i hele programmets innhold.

 

Meditasjoner og undervisningsvideoer ligger tilgjengelig for deg i nettportal.

Jeg vil melde meg på Ditt krystallklare livsdesign!

Betaling

Kr. 49.000,-

Hele beløpet (mest populær)

 

 • Årskurs over 2 semester høst/vår.
 • Avdeling Ålesund har oppstart 2. - 4. september 2022.
 • Avdeling Oslo har oppstart 9. - 11. september 2022.
 • 3 samlingshelger høst.
 • 5 samlingshelger vår.
 • Moduler m/undervisning.
 • En mengde meditasjonsfiler.
 • Tilgang til Livsfokusakademiets nettportal.
 • Ukentlige livesendinger høst og vår.
 • Daglig inspirasjon og tips om å leve et bevisst liv.
 • Eksklusiv Facebookgruppe.

   

  EKSKLUSIVE BONUSER:

 • Nettkurset "En bevisst hverdag".
 • Nettkurset "Din business".
 • 10 personlige readinger m/Sissel.
 • 4 kartleggingstimer m/Scott.
Jeg melder meg på!

Månedlig delbetaling

Kr. 25.000,-

2 x kr. 25.000,-

 • Årskurs over 2 semester høst/vår.
 • Avdeling Ålesund har oppstart 2. - 4. september 2022.
 • Avdeling Oslo har oppstart 9. - 11. september 2022.
 • 3 samlingshelger høst.
 • 5 samlingshelger vår.
 • Moduler m/undervisning.
 • En mengde meditasjonsfiler.
 • Tilgang til Livsfokusakademiets nettportal.
 • Ukentlige livesendinger høst og vår.
 • Daglig inspirasjon og tips om å leve et bevisst liv.
 • Eksklusiv Facebookgruppe.
 •  

  EKSKLUSIVE BONUSER:

 • Nettkurset "En bevisst hverdag".
 • Nettkurset "Din business".
 • 10 personlige readinger m/Sissel.
 • 4 kartleggingstimer m/Scott.
Jeg melder meg på!

Månedlig delbetaling

Kr. 5.100,-

10 x kr. 5.100,-

 

 • Årskurs over 2 semester høst/vår.
 • Avdeling Ålesund har oppstart 2. - 4. september 2022.
 • Avdeling Oslo har oppstart 9. - 11. september 2022.
 • 3 samlingshelger høst.
 • 5 samlingshelger vår.
 • Moduler m/undervisning.
 • En mengde meditasjonsfiler.
 • Tilgang til Livsfokusakademiets nettportal.
 • Ukentlige livesendinger høst og vår.
 • Daglig inspirasjon og tips om å leve et bevisst liv.
 • Eksklusiv Facebookgruppe.
 •  

  EKSKLUSIVE BONUSER:

 • Nettkurset "En bevisst hverdag".
 • Nettkurset "Din business".
 • 10 personlige readinger m/Sissel.
 • 4 kartleggingstimer m/Scott. 
Jeg melder meg på!

Klarhet og kraft.

Vi starter med en mental detox.

Åtte transformerende og bevisstgjørende samlingshelger som inneholder mental trening og meditasjoner som gir deg kraftfulle teknikker sånn at du kan ta livsendrende valg, og skreddersy livet ditt på alle plan.

Du starter på en reise der du åpner for en høyere bevissthet både i business og hverdag.

Inspirasjon og et lite dytt.

Nettportal med undervisningsvideoer, meditasjoner og livesendinger gir deg den energien du trenger for å kunne ha kontinuitet i din bevissthetsendring.

For å kunne integrere noe nytt må vi ofte ha litt ekstra inspirasjon og et lite dytt bak sånn at vi finner vår plass og stå, og kjenner trygghet i å møte det ukjente der alle muligheter og løsninger ligger.

Bli med i et fellesskap der alle deltakere møtes i en felles intensjon om å være i vekst og skreddersy livet sitt.

Støtten du trenger.

Delta på 8 samlingshelger høst/vår.

Delta på ukentlige masterclass med Sissel og Scott der du kan stille spørsmål og være med aktivt under hele sendingen.

For at du skal oppleve kontinuitet og trygghet gjennom året får du 10 readingsessions med Sissel, og 4 kartleggingstimer med Scott.

 

 

Bevissthetsendring.

Ved å vende blikket innover åpner vi for å endre oppfatningen av oss selv og livet. Gjennom meditasjon og intuitivt arbeide vil du bli kjent med din indre stemme som venter på å veilede deg til et kraftfullt liv. Mental trening gir deg det du trenger for å stilne tankekjør og indre uro sånn at du kan lande i livet.

Kreativt uttrykk.

Gjennom kreativt uttrykk åpner du for å slippe kontrollen, gå bort fra perfeksjonismen og heve tilliten til din naturlige frie flyt. Du senker skuldrene og slipper taket på prestasjon. Her står det naturlige, roen og det kreative uttrykk fremst. Ingen prestasjon. Fri flyt gjennom forløsende kreativitet, pusteteknikker og enkle yogaøvelser.

Lytt til kroppen.

Lytt til kroppen din, og den forteller deg historier som gir deg svar på det mest uventede. Den viser deg elver av følelser du har glemt og gjemt. Den fører deg til skjulte skattekister som venter på å bli åpnet. Skatten er din kropps visdom, og fortjener å bli sett.

Din stemme.

Å dempe din indre kritiker åpner for inspirasjon, og hjelper deg med å oppsøke din naturlige kreativitet. Når du slipper din indre kritiker ut i frihet bryter din stemme gjennom med full kraft.

Lytt til din indre stemme. Den inneholder alltid en sannhet som venter på å få komme frem i bevisstheten din. Er vi årvåken og bevisst, så ser vi at det ligger nye muligheter i hvert steg vi tar.

VIP Facebookgruppe.

Gjennom tilgang til eksklusiv Facebook-gruppe bygger du gode relasjoner med de andre deltakerne. Her er vi tilgjengelig for støtte og tilbakemeldinger i prosessene du har gjennom årskurset. Du vil også finne livesendinger der vi jobber med mental trening og bevissthetsendring.

 

 

Nettportal m/undervisning.

Ved oppstart av Livsfokusutdanningen får du tilgang til Livsfokusakademiets nettportal med undervisningsvideoer, meditasjoner og inspirasjon. Nettportalen er ment som en støtte for deg gjennom hele utdanningen der du får inn rutiner rundt tilstedeværelse og bevissthetsendring. Du får også tilgang til flere minikurs blant annet innen beslutningstaking.

Vi må alle gjøre et indre arbeide for å kunne være en kraftfull støtte for andre.

Du lærer deg å se deg selv fra et nytt perspektiv sånn at du blir sett på et dypt plan, og på den måten bli bevisst blokkeringer i underbevisstheten din. Du får god kunnskap om hvordan du kan starte frigjørende prosesser i din underbevissthet.

En innføring i grunnleggende verktøy for å kunne oppdage ditt autentiske jeg, og for å kunne ha muligheten til å slippe fri energier som ikke tilhører deg. Gi deg selv tid til søken etter et stille rom som fører deg til kraften av din indre guru. Mirakler venter på deg i det spektakulære rommet en meditasjon kan føre deg til.

Du gjenoppretter kommunikasjonen med kropp og hjerte igjen, og du åpner for å lytte til intuisjonen din. I tillegg vil du lære grunnleggende verktøy som du kan bruke i hverdagen din til å videreutvikle din bevissthet. Etter fullført år vil du sitte med en helt unik forståelse av hvordan vi mennesker kan forandre livet vårt ved å endre våre indre paradigmer. Dette er viktig kunnskap som du kan ta i bruk både privat og på jobb.

Meditasjon er en naturlig og viktig del av undervisningen, og ved at du samtidig får en god forståelse av deg selv gjennom psykologiens verden vil du gå i dyp livstransformasjon.

Etter fullført utdanning sitter du med viktig kunnskap og forståelse for å frigjøre deg selv og andre fra dype programmeringer i vår underbevissthet.

I en stressende hverdag finner mange en indre stillhet ved å la kroppen falle til ro under meditasjon. Sannheter fra din indre stemme vil slippe fri, og få etterlengtet lys og kjærlighet. Budskapet kommer frem i bevisstheten din. Ved å si hei til deg selv vil du etter hvert kunne tyde kroppens tegn på de forskjellige behov du overser.

Det er kraftfullt og livsendrende år du går i møte ved å velge mentorprogrammet Ditt krystallklare livsdesign.

Hva sier tidligere deltakere?

Grensesprengende tanketrener 

som viser deg hvordan du skreddersyr livet ditt ved å løse opp i gamle begrensninger og oppfatninger av deg selv og livet.

Jeg kommer fra Ålesund, og har store deler av livet mitt bodd i denne vakre byen i tillegg til Oslo.

For 23 år siden ble jeg lykkelig mamma til verdens herligste sønn. Jeg har hatt gleden av å få oppleve at han er like mye min læremester og venn som min sønn. Lykken er å få lov til å ekspandere og utvikle Livsfokusutdanningen sammen med han.

Min familie har i generasjoner bestått av gründere som har levd ut fra sine drømmer, og tidligere jobbet jeg i vårt familiefirma i mange år. Jeg fant etter hvert ut at det var på tide å finne min egen vei, og valgte å fokusere mer på selvutvikling og tankens kraft som jeg interesserte meg veldig for. Etter å ha tatt flere utdanninger i coaching innen organisasjon, ledelse og på et mer åndelig plan har jeg i løpet av de siste 14 årene funnet min egen måte å veilede andre mennesker i sin vekst og selvutvikling.  

De 12 siste årene har jeg brukt tusener av timer sammen med mine kunder for å hjelpe de til å frigjøre seg fra sine gamle mønster. Vi har alle laget oss begrensninger i løpet av livet i form av frykt, sorg, oppfatninger, forventninger og krav. Disse blokkeringene ønsker jeg å hjelpe deg med å forløse, og jeg driver derfor Livsfokusutdanningen, har onlinekurs, holder foredrag, arrangerer retreats og har en til en sessions.  

Uten å ta action med handlinger vil vi aldri komme noen vei. Hvis vi bare driver med selvutvikling på et åndelig plan vil vi aldri få satt det vi jobber med ut i livet. Vi trenger energi i bevegelse for at noe skal bli født ut i den virkelige verden. Vi mennesker utvikler oss og går i vekst når vi har rutiner og struktur i hverdagen.

Sissel Rønnestad - Livsfokus.

Klar for en kraftfull snuoperasjon?

Frem til nå har jeg studert psykologi på universitetsnivå i 7 år, og har jobbet på en avrusingsavdeling i Ålesund. 

Jeg har nok alltid hatt en litt mer enn "normalt" fascinasjon over den menneskelige hjernen og hvordan den fungerer.

Jeg er sønnen til en fantastisk kvinne (Sissel Rønnestad) som har brukt all sin tid de siste 14 årene på å bygge Livsfokus for å kunne hjelpe andre med sin personlige vekst. Denne reisen begynte hun på når jeg var 11 år gammel, og jeg har vokst opp midt i denne transformasjonen. Jeg har vært heldig nok til å kunne få være en del av dette, sett og lært av hennes arbeide, og fått innblikk i hennes erfaringer.

Denne erfaringen og kunnskapen har jeg som et formål å bruke for å kunne hjelpe flest mulig i sin personlige vekst. Eller rettere sagt hjelpe deg med hvordan du effektivt kan hjelpe deg selv i møte med livets små og store utfordringer. Er du klar?

Scott Rønnestad - Livsfokus.