Livsfokus-retreat i Spania!

Ren livstransformasjon med varige endringer. 

29. oktober - 5. november 2022

eller

12. - 19. november 2022

 

Journal - inspirasjon - tankens kraft - visualisering - meditasjon - affirmasjon - manifestering - livstransformasjon.

Denne uken lærer du hvordan du enkelt omprogrammerer deg selv til høyere frekvenser sånn at du kan manifestere fra din skaperkraft det livet du lengter etter.

Oppdag hvordan du enkelt omprogrammerer deg til nye vaner, ny oppfatning av deg selv og livet og handlinger i nye vibrasjoner sånn at du kan skape deg et liv fra hjertekraft og frihet.

Jeg gleder meg til at vi sammen skaper ditt krystallklare livsdesign denne uken som fylles med gode samtaler, nye vennskap, felles interesser, fjellturer, meditasjon, journalskriving og en helt ny måte å se deg selv og livet på.

I vakre omgivelser hos Villa Dorothea i Spania inviterer Livsfokus til retreat som gir deg inspirasjon og energipåfyll til å leve ut din unikhet!

Overflod og livskraft er to viktige faktorer som hjelper oss med å ta valg som gir oss et skreddersydd og balansert liv. En hverdag som gir næring til sjelens unike livsdesign. Under alle lagene av gamle vaner og oppfatninger av oss selv og livet finner vi overfloden og livsgleden vi alle bærer på.

Når vi renser ut gamle minner, mønster og oppfatninger om oss selv og livet hjelper vi vår naturlige overflod til å bryte gjennom i livet vårt. Den vibrasjonen vi tillater oss å leve i trekker vi også til oss mer av. Vi har hele tiden en dialog med universet, og ved å forløse lavt vibrerende tanker og følelser vil vi snu dialogen fra negativ til positiv.

Solfylte dager med fokus på inspirasjon til å leve ut vår unikhet. Kjenne på roen, balansen, energipåfyll og tilstedeværelsen som meditasjon, essensielle oljer, ren mat, saltvann og sol gir oss. Føle hjertekraften flyte fritt når vi vandrer langs Middelhavet. Kjenne på tilhørigheten vi åpner for sammen med likesinnede.

Støtt deg selv gjennom livet ved å holde fokus på skapende tanker og spirituell disiplin.

Det blir magiske dager i Orxeta - Spania der Villa Dorothea gir oss roen vi trenger for å lande og kjenne på hjertekraften og overfloden vi bærer på.

 

Livsfokusmetoden.

Gjennom 15 år har jeg studert min egen spirituelle verden i tillegg til å hatt æren av å bli kjent med mine kunders spirituelle verden, og gjennom denne visdommen har jeg skapt Livsfokusmetoden som gir deg dyp forståelse for hvordan du kan skape et kraftfullt og fritt liv ved å forene den spirituelle og fysiske verden.

Våre gamle vaner og begrensninger ligger i vår underbevissthet og påvirker tankene, følelsene, valgene vi tar, relasjonene våre, oppfatningen av oss selv og selve livet i sin helhet.

For at vi skal kunne ha et liv der vi kan leve ut vårt fulle potensiale må vi forløse gamle minner og følelser som vi bærer på i vårt energisystem. Disse gamle energiene gir ingen næring, og skaper blokkeringer i energiflyten vår. Det skaper følelsen av å være litt fanget i eget liv, og vi går på autopilot gjennom livet.

Du har kanskje hatt følelsen av å stå på stedet hvil, gå rundt i ring eller aldri klare å bryte gjennom til det livet du lengter etter? Dette er typiske tanker vi har når vi bærer på gamle minner og følelser.

Ved enkle teknikker lærer du hvordan du selv kan starte en emosjonell healing sånn at energien din stiger, og du kan vibrere i høyere frekvenser der magien i livet kommer inn.

Magien i livet starter gjennom emosjonell healing. Gjennom meditasjon, essensielle oljer, ren mat, gode samtaler og bevegelse starter du denne prosessen i Spania! Emosjonell healing i de vakreste omgivelser. Er du klar?

Livets alkymi.

I stillhet finner du gleden du har glemt, sorgen du ikke turte å kjenne på, latteren som ga livet ditt mening, sinnet fra urettferdighet, nytelsen av å være elsket og frykten for ikke å være bra nok.

Alt det du finner gir deg smerte fordi du lengter tilbake, eller fordi du kjenner på det fortrengte.

Stillheten viser deg at sorgen ikke er farlig, men nødvendig. Den viser deg at lengselen ikke er smerte, men en veiviser mot det du ønsker i livet ditt.

Med ett står vi der på bar bakke. Vet ikke helt hvem vi er, eller hvor vi skal i livet. Det eneste vi kan gjøre er å lytte innover, og slippe alt det gamle ut sånn at det nye får ta plass.

Med ett står vi der i stillheten og åpner for livet. Åpner for det som er rett for oss. Fordi vi endelig slipper det gamle fri, og tar oss selv på alvor. Fordi vi endelig våger å si til oss selv at vi er bra nok. Fordi vi endelig våger å si til oss selv at vi fortjener det aller beste i livet. Fordi vi endelig våger å si høyt at vi ønsker oss selv alt det gode vi ønsker for alle rundt oss.

Med ett står vi der i stillheten, og smiler til det nye livet.

Veien inn mot dypet av den du er!

 

Bli med til Spania, og gi deg selv tid og rom for å ha ditt livs viktigste samtaler sånn at du finner svarene du trenger for å gjøre de endringene du drømmer om å gjøre i livet ditt! Gjennom din indre dialog skreddersyr du ditt unike liv.

 

Husker du sist du hadde en samtale med deg selv? Da mener jeg ikke det tankene dine forteller deg, for det er enveiskjøring. Det er vurderinger, analyseringer, kritikk, grublinger, illusjoner, frykter eller kanskje tvilende dagdrømming. 


Når jeg spør om du husker sist du hadde en samtale med deg selv, så mener jeg når du sist hadde en indre dialog der du spør deg selv hva du har lyst til. Der du spør deg selv hva din passion er, hvilke behov du har, hvilket tempo du ønsker å leve, hvilken rekkefølge du ønsker å gjøre ting. Når ba du egoet ta ett steg til side sånn at dine autentiske ønsker får vise deg hvem du er? Du kan bli overrasket, for ofte oppdager vi en annen versjon der inne som viser oss akkurat det vi trenger å leve ut for å føle oss fri og levende.

I kjærlighet til deg selv og livet.

 

Har du bestemt deg for at nå er det din tur til å skinne?

Alt starter på energiplan, og ved å forløse gamle tankemønster som begrenser vår unikhet starter vi på vår reise mot et kraftfullt og inspirerende liv.

Ved å vite hvordan du på energiplan kan mestre dine tanker og følelser vil du kunne skreddersy ditt liv og din business.

Gjennom livet lagrer vi følelser som blir liggende som låste energidører sånn at vår naturlige flow av kraft og unikhet ikke slipper gjennom og ut i verden. Det er da vi opplever at livet stopper opp, og at vi står på stedet hvil der tvilen tar større og større plass.

Enkle teknikker hjelper deg med å forløse alle gamle energier og oppfatninger av deg selv og livet sånn at du kan finne tilbake til din unikhet, og gjøre den synlig for deg selv og resten av verden.

Det blir en kraftfull og livsendrende uke i Spania der du lærer deg hvordan meditasjon og et dypt indre arbeide med forløsning av gamle oppfatninger av deg selv og livet gir emosjonell healing! 

Søk styrken i deg selv.

 

Start din snuoperasjon sånn at du kan leve ut din unikhet, og skreddersy hverdagene dine!

Jeg ønsker deg velkommen til et herlig, forfriskende og luksuriøst retreat hvor du får oppleve fantastiske dager fylt med varme og energi midt i Orxeta - Spania!

 • Dette retreatet hjelper deg med å rense ut det gamle sånn at du kan lykkes på din unike måte både privat og i business.
 • Detox på mentalt og fysisk plan, frokost ved bassenget og stille morgenstund i vakre omgivelser er bare noe av det du får med deg gjennom disse magiske dagene.
 • Her starter du på ditt livs snuoperasjon, og finner din unike fasit til livet gjennom meditasjon, stillhet, bevissthetsendring og bevisstgjørende teknikker.
 • Overflod og livskraft er to viktige faktorer som hjelper oss med å ta valg som gir oss et skreddersydd og balansert liv. En hverdag som gir næring til sjelens unike livsdesign. Under alle lagene av gamle vaner og oppfatninger av oss selv og livet finner vi overfloden og livsgleden vi alle bærer på.
 • Er du klar for en snuoperasjon sånn at livet fylles med følelsen av glede og frihet?

Du er hjertelig velkommen!
 

En liten hilsen fra Villa Dorothea!

Orcheta er en liten fjelllandsby hvor det finnes landhandel, minibank, 2 restauranter og et bakeri. Kort vei til nærmeste strand.  

I nærhet av flyplass Villa Dorothea ligger bare en kort kjøretur unna flyplassen i Alicante. Ca. 40 minutter i bil. 20 minutter til Altea.  

På Villa Dorothea kan du svømme i vårt saltvannsbasseng og nyte god mat og drikke fra bassengkanten.  

Villa Dorothea kan friste med spennende og organiske vegetarretter som definitivt vil falle i smak. Vi tilbyr sunne og friske retter til våre besøkene, fulle av spennende og gode smaker. Våre 2 faste huskokker sørger for energiboost og latterfulle dager her på Villa Dorothea.

På Villa Dorothea kan vi friste med herlig vegetar- og veganske måltider tilberedt av våre kokker. Vi gleder oss til å gi deg og dine gjester en kulinarisk opplevelse basert på friske og økologiske råvarer. Drikkevann, te, kaffe og frukt er tilgjengelig hele dagen til alle våre gjester.  

Utover dette finnes det ett bredt utvalg av lokale matbutikker og restauranter som absolutt er verdt et besøk i løpet av deres opphold hos oss.

Villa Dorothea

Villaen består av 14 vakre og luftige soverom, og flere nyrenoverte baderom. Alle senger har norske dundyner og puter som sørger for optimal sovekomfort, og du får utdelt 1 morgenkåpe, 1 badehåndkle, og 1 lite håndkle.  

I tillegg til dette kan vi friste med eget saltvannsbasseng, et mindre treningsrom med apparater og gratis Wi-fi til alle våre gjester. Se også vår butikk med salg av yogaklær og smykker. Gratis utlån av sykler og el- sykler. Det er også mulighet for flott turterreng i umiddelbar nærhet.

Hva er inkludert i oppholdet?

 • Meditasjon- og selvutviklingsøkter hver dag. 
 • Meditasjoner ute i naturen der vi konnekter med vår egen og jordens kraft.
 • Overnatting 7 døgn
 • 3 vegetar/vegan måltider for dag
 • Norske dundyner og puter.
 • Morgenkåpe, to badehåndklær og to håndhåndklær.

 

Pris :
Kr. 13.900,-


Dato for retreat:

29. oktober - 5. november 2022

eller

12. - 19. november 2022

  

For påmelding:

Kontakt Sissel på [email protected] eller Messenger.

Program:


Lørdag:

Ankomst, bad og hvile.

16.00 Vi bruker tiden frem til middag til å finne oss til rette, bli kjent med hverandre og falle litt til ro.

18.00 Middag

20.00 - 21.00 Kveldsmeditasjon


Søndag:

08.00 - 09.00 Morgenmeditasjon

09.00 - 10.15 Frokost og hvile

10.15 - 12.30 Meditasjoner, vandring/utflukt og selvutviklingsteknikker.

12.30 - 13.30 Lunsjpause

13.30 - 18.15 Egentid med tid til bading/hvile/utflukt

18.15 - 19.00 Kort meditasjon med bevisstgjøring for kveldens måltid.

19.00 - 20.00 Middag.

20.15 - 20.45 Deling og kveldsmeditasjon


Lørdag:

07.00 - 08.00 Kort morgenmeditasjon.

08.00 - 09.00 Frokost, pakking og avreise.

10.00 Det er på tide å avslutte retreaten, og ta visdommen med ut i hverdagen. 


Med forbehold om endringer i programmet.

 

 

Praktisk info:

Flybillett: 

Alle deltakere bestiller sin egen flybillett - ikke inkludert i prisen. Direktefly til Alicante er det beste alternativet.

Forsikring:

Det anbefales at deltakere har reiseforsikring som dekker eventuelle uforutsette ting gjennom reisen.

Vilkår:

Påmelding er bindende, og alle utgifter/kostnader er ikke refunderbare. Begrenset antall plasser, og pris er for delt dobbelrom. Enkeltrom er begrenset, og har et tillegg i prisen.

Facebookgruppe:

Det opprettes Facebookgruppe for påmeldte, og her er det muligheter å bli kjent og eventuelt avtale å reise sammen.

Ved spørsmål:

Kontakt Sissel Rønnestad på mail [email protected]

 

Om kursvertinnen;

Sissel Rønnestad - Livsfokus

Jeg kommer fra Ålesund, og har store deler av livet mitt bodd i denne vakre byen i tillegg til Oslo. For 24 år siden ble jeg lykkelig mamma til verdens herligste sønn. Min familie har i generasjoner bestått av gründere som har levd ut fra sine drømmer, og tidligere jobbet jeg i vårt familiefirma i mange år. Jeg fant etter hvert ut at det var på tide å finne min egen vei, og valgte å fokusere mer på selvutvikling og tankens kraft som jeg interesserte meg veldig for. Etter å ha tatt flere utdanninger i psykologi, coaching innen organisasjon, ledelse og på et mer åndelig plan har jeg i løpet av de siste 15 årene funnet min egen måte å veilede andre mennesker i sin vekst og selvutvikling.  

De siste årene har jeg brukt tusener av timer sammen med mine kunder for å hjelpe de til å frigjøre seg fra sine gamle mønster. Vi har alle laget oss begrensninger i løpet av livet i form av frykt, sorg, oppfatninger, forventninger og krav. Disse blokkeringene ønsker jeg å hjelpe deg med å forløse, og jeg driver derfor både Livsfokusutdanningen, holder foredrag, arrangerer retreats og har en til en sessions.  

Uten å ta action med handlinger vil vi aldri komme noen vei. Hvis vi bare driver med selvutvikling på et åndelig plan vil vi aldri få satt det vi jobber med ut i livet. Vi trenger energi i bevegelse for at noe skal bli født ut i den virkelige verden. Vi mennesker utvikler oss og går i vekst når vi har rutiner og struktur i hverdagen. Jeg gleder meg til å hjelpe deg med å integrere Livsfokus!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.