Sommermagi i vakre Ålesund!

20. - 24. juli 2022 - Fullbooket

Blir du med og skaper sommermagi sammen med oss? Det blir herlige bevissthetsendrende dager med fokus på inspirasjon til å leve ut vår unikhet.

Vi har satt sammen et helt unikt 5 dagers sommer-retreat til deg der du åpner for å lytte innover til din indre visdom sånn at du lettere kan navigere deg gjennom livet ved hjelp av intuisjonens veiledninger.

Dagene blir fylt med livsglede og skaperkraft, og vi har en blanding av kreativ og intuitiv maling, meditasjon, bevissthetsendring, fargenes verden, yoga, magedans, fjelltur, besøk i Bybadet, ansiktsbehandling og inspirasjon.

Vi kjenner på roen, balansen, energipåfyll og tilstedeværelsen som meditasjon, maling, yoga, magedans, ansiktsbehandling, fjelltur, fargenes energi, gode samtaler og nydelige mennesker gir oss. Føle hjertekraften flyte fritt når vi lytter innover mot vår indre visdom. Kjenne på tilhørigheten vi åpner for sammen med likesinnede.

Retreaten er lagt opp sånn at vi aktiverer sansene våre, og åpner hjertet vårt for en dypere kontakt med essensen av den vi er. For at vi skal kunne leve et fullverdig liv her på jorden, så er kontakt med naturen gjennom våre sanser noe av det viktigste vi aktiverer.

Sommermagi i Ålesund viser deg hvordan du tar vare på energien din, og står støtt i hverdagens små og store stormer. Heldigvis finnes det helt enkle teknikker som du tar med deg videre ut i livet ditt!

Lengter du etter påfyll av positiv energi, og gode samtaler sammen med en herlig gjeng?

Det blir fem kraftfulle og livsendrende dager i Ålesund der du lærer deg hvordan meditasjon, maling, bevegelse og bevissthetsendring kan gi emosjonell healing!

Nina Dreyer Henjum;

Under sommer-retreaten blir du kjent med hvordan du kan male med kaffe, te, vin. Naturlige pigmenter som alle er i besittelse av hjemme, og jeg viser deg hvordan teknikkene kan brukes enkelt. 

Vi går inn i symbolverdenen, finner ursymboler, de enkelte deltagernes egne symboler, egne historier og uttrykker det på lerret. Få noen manifestert. La andre bli malt ut og vekk. La følelsene være fri. Være i ett med seg selv fra innerst til ytterst, fra hjerte til hånd. La fargene formes av sinnets ånd, her og nå. 

Jeg tar deltagerne med på en kunstreise der vi går innom kunsthistorien og besøker noen flotte representanter av følelser og teknikker. Vi skal sammen skape motiv som øker selvfølelsen, som henges på veggen og i ettertid kan sees på med stolthet og en inderlig god følelse som løfter tunge dager.

Kognitive mestringsteknikker vil vi være innom, og kobler dem til male- og tegneteknikker. Slik manifesteres dem på et dypere plan, og visualiseres i indre og ytre bilder. 

Innimellom maleøktene tar jeg deltagerne med på noen små indre visualiseringsturer, pusteteknikker, noen lette yogaposer og mindfulness. 

Nina har en rekke utstillinger verden over, hatt sine verk i Dronningens kunststall i Oslo og bor nå i Spania i sitt eget atelier og retreatsenter. Tidligere har hun vært en aktiv gallerieier i Lillehammer som hun flyttet til etter å ha bodd mange år i Paris. Hun har jobbet som lærer i billedkunst, og har bred erfaring innen kunst.

Synnøve Ask;

Gir deg en enkel og energifylt innføring i magedans. Helt uten prestasjon eller krav om tidligere erfaring. Vi henter frem kvinnekraften vår, og bruker urkraften til å skape livsglede innenfra og ut!

Frihet og glede er to ord som Synnøve verdsetter høyt, og som hun tar med seg inn i magedansen.

Magedans er en urgammel kulturdans, og er blitt brukt som fødsels- og fruktbarhetsdan i flere kulturer. Den er dannet av kvinner, og tilpasset kvinnekroppen gjennom tusener av år.

Dansen harmonerer med nyere prinsipper for trening og bevegelseslære innen fysioterapi, og kan gjerne kombineres med annen trening. 

Inspirert av sin egen bok "Glad helses lille Urtebok" vil Synnøve fortelle deg om egenskapene til 12 glade urter der du lærer om hvordan de kan støtte ulike deler av helsa vår. Du som har kroniske smerter, utmattelse eller fordøyelsesutfordringer vil også ha god nytte av den fantastiske kunnskapen Synnøve deler med deg.

Synnøve gir deg også en enkel og totalt avslappende ansiktsbehandling.

Synnøve er utdannet fysioterapeut (snart 30 års erfaring), og har i tillegg 24 års erfaring i magedans og mange års erfaring innen hudpleie.

Om kursvertinnen;

Sissel Rønnestad - Livsfokus

Jeg kommer fra Ålesund, og har store deler av livet mitt bodd i denne vakre byen i tillegg til Oslo. For 23 år siden ble jeg lykkelig mamma til verdens herligste sønn. Min familie har i generasjoner bestått av gründere som har levd ut fra sine drømmer, og tidligere jobbet jeg i vårt familiefirma i mange år. Jeg fant etter hvert ut at det var på tide å finne min egen vei, og valgte å fokusere mer på selvutvikling og tankens kraft som jeg interesserte meg veldig for. Etter å ha tatt flere utdanninger i psykologi, coaching innen organisasjon, ledelse og på et mer åndelig plan har jeg i løpet av de siste 13 årene funnet min egen måte å veilede andre mennesker i sin vekst og selvutvikling.  

De siste årene har jeg brukt tusener av timer sammen med mine kunder for å hjelpe de til å frigjøre seg fra sine gamle mønster. Vi har alle laget oss begrensninger i løpet av livet i form av frykt, sorg, oppfatninger, forventninger og krav. Disse blokkeringene ønsker jeg å hjelpe deg med å forløse, og jeg driver derfor både Livsfokusutdanningen, onlinekurs, holder foredrag, arrangerer retreats og har en til en sessions.  

Uten å ta action med handlinger vil vi aldri komme noen vei. Hvis vi bare driver med selvutvikling på et åndelig plan vil vi aldri få satt det vi jobber med ut i livet. Vi trenger energi i bevegelse for at noe skal bli født ut i den virkelige verden. Vi mennesker utvikler oss og går i vekst når vi har rutiner og struktur i hverdagen. Jeg gleder meg til å hjelpe deg med å integrere Livsfokus!

Hva er inkludert?

  • Meditasjon- og selvutviklingsøkter hver dag. 
  • Rolig fjelltur.
  • Meditasjoner ute i naturen der vi konnekter med vår egen og jordens kraft.
  • Lunsj hver dag.
  • Ansiktsbehandling.
  • 1 inngang til Bybadet.
  • 2 små lerret og 1 skissebok. 
  • Innføring i fargenes verden, og kunstens symbolikk og uttrykk. Nina tar deg med på en reise du sent vil glemme.
  • Innføring i magedans. Magedans er en urgammel kulturdans, og er bl.a. blitt brukt som fødsels- og fruktbarhetsdans i flere kulturer. Den er dannet av kvinner, og tilpasset kvinnekroppen gjennom tusener av år. 
  • Innføring i yoga og mindfulness. Meningen med yoga er å øke bevisstheten, og bli fullstendig tilstede i deg selv. 

Pris:
Kr. 7.500,-


Dato for sommer-retreat:

20. - 24. juli. Fullbooket.

 

For påmelding og spørsmål:

Kontakt Sissel Rønnestad gjennom Livsfokus sin Messenger på Facebook.

Eller skrive en mail til [email protected]

Jeg er her for deg!

Påmelding til Livsfokus sommer-retreat!

Fullbooket!

Den 20. - 24. juli. Fullbooket!

Kr. 7.500,-

Kontakt Sissel på [email protected] ved spørsmål om betaling
Meld deg på her! Fullbooket.

Praktisk info:

Maks antall: 10 personer.


Sted: Livsfokus - Keiser Wilhelms gate 51, Ålesund. Lokalet ligger svært sentralt, og nært de fleste hotell i Ålesund sentrum.

Tid: kl. 10.00 - 17.00 hver dag.

Overnatting: Ålesund har utallige hotell, og du finner garantert noe etter din smak. 

Vilkår: Påmelding er bindende. Begrenset antall plasser. 

Facebook-gruppe: Det opprettes Facebookgruppe for påmeldte, og her er det muligheter å bli kjent og eventuelt avtale å reise sammen hvis du kommer utenbys fra.

Ved spørsmål eller påmelding: Kontakt Sissel Rønnestad gjennom Livsfokus sin Messenger på Facebook.

Eller skrive en mail til [email protected]

Jeg er her for deg!

 

Livets alkymi!

Blir du med å skape sommermagi?

For at vi skal kunne ha et liv der vi kan leve ut vårt fulle potensiale må vi forløse gamle minner og følelser som vi bærer på i vårt energisystem. Disse gamle energiene gir ingen næring, og skaper blokkeringer i energiflyten vår. Det skaper følelsen av å være litt fanget i eget liv, og vi går på autopilot gjennom livet.

Du har kanskje hatt følelsen av å stå på stedet hvil, gå rundt i ring eller aldri klare å bryte gjennom til det livet du lengter etter? Dette er typiske tanker vi har når vi bærer på gamle minner og følelser.

Ved enkle teknikker lærer du hvordan du selv kan starte en emosjonell healing sånn at energien din stiger, og du kan vibrere i høyere frekvenser der magien i livet kommer inn.

Magien i livet starter gjennom emosjonell healing. Gjennom meditasjon, enkel yoga,  maling, gode samtaler og bevegelse starter du denne prosessen i Ålesund! Emosjonell healing i de vakreste omgivelser. Er du klar?

Veien inn mot dypet av den du er!

 

Bli med på Livsfokus sommer-retreat, og gi deg selv tid og rom for å ha ditt livs viktigste samtaler sånn at du finner svarene du trenger for å gjøre de endringene du drømmer om å gjøre i livet ditt! Gjennom din indre dialog skreddersyr du ditt unike liv.

 

Husker du sist du hadde en samtale med deg selv? Da mener jeg ikke det tankene dine forteller deg, for det er enveiskjøring. Det er vurderinger, analyseringer, kritikk, grublinger, illusjoner, frykter eller kanskje tvilende dagdrømming. 


Når jeg spør om du husker sist du hadde en samtale med deg selv, så mener jeg når du sist hadde en indre dialog der du spør deg selv hva du har lyst til. Der du spør deg selv hva din passion er, hvilke behov du har, hvilket tempo du ønsker å leve, hvilken rekkefølge du ønsker å gjøre ting. Når ba du egoet ta ett steg til side sånn at dine autentiske ønsker får vise deg hvem du er? Du kan bli overrasket, for ofte oppdager vi en annen versjon der inne som viser oss akkurat det vi trenger å leve ut for å føle oss fri og levende.

I kjærlighet til deg selv og livet.

Har du bestemt deg for at nå er det din tur til å skinne?

Alt starter på energiplan, og ved å forløse gamle tankemønster som begrenser vår unikhet starter vi på vår reise mot et kraftfullt og inspirerende liv.

Ved å vite hvordan du på energiplan kan mestre dine tanker og følelser vil du kunne skreddersy ditt liv og din business.

Gjennom livet lagrer vi følelser som blir liggende som låste energidører sånn at vår naturlige flow av kraft og unikhet ikke slipper gjennom og ut i verden. Det er da vi opplever at livet stopper opp, og at vi står på stedet hvil der tvilen tar større og større plass.

Enkle teknikker hjelper deg med å forløse alle gamle energier og oppfatninger av deg selv og livet sånn at du kan finne tilbake til din unikhet, og gjøre den synlig for deg selv og resten av verden.

Det blir kraftfulle og livsendrende dager i Ålesund der du lærer deg hvordan meditasjon, bevegelse og bevissthetsendring kan gi emosjonell healing! 

Søk styrken i deg selv.

 
 

Vi ønsker deg velkommen til en herlig, forfriskende og magisk retreat hvor du får oppleve fantastiske dager fylt med inspirasjon!

 
Sommermagi i Ålesund hjelper deg med å forløse gamle minner fra fortid sånn at du kan lykkes på din unike måte med å bygge ditt unike liv.
 
Her starter du på ditt livs snuoperasjon, og finner din unike fasit til livet gjennom meditasjon, kreativ maling, enkel magedans, enkel yoga og bevisstgjørende mentale teknikker.
 
Detox på mentalt og fysisk plan, gode samtaler og kreativ flow er bare noe av det du får med deg gjennom disse magiske dagene.
 
Overflod og livskraft er to viktige faktorer som hjelper oss med å ta valg som gir oss et skreddersydd og balansert liv. En hverdag som gir næring til sjelens unike livsdesign.
 
Under alle lagene av gamle vaner og oppfatninger av oss selv og livet finner vi overfloden og livsgleden vi alle er bærer av.
 
Når vi renser ut gamle minner, mønster og oppfatninger om oss selv og livet hjelper vi vår naturlige overflod til å bryte gjennom i livet vårt.
 
Den vibrasjonen vi tillater oss å leve i trekker vi også til oss mer av. Vi har hele tiden en dialog med universet, og ved å forløse lavt vibrerende tanker og følelser vil vi snu dialogen fra negativ til positiv.
 

Er du klar for en snuoperasjon sånn at livet fylles med følelsen av glede og frihet?

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.