Livsfokusprogrammet!

- Ditt krystallklare livsdesign -

Alt handler til syvende og sist om å vende blikket innover i vår indre verden, og finne kraften, motet, tryggheten, visdommen og energien som vi har trodd vi må hente utenfra. Det er når vi vender blikket innover mot den vi er i dypet at vi endrer kursen i livet vårt. Det er da vi transformerer smerte, ensomhet, annerledeshet, utrygghet, frykt og sorg til ren glede, dype relasjoner, livskraft og dyp mening.

Vi må våge å se at følelsen av dårlig samvittighet egentlig er en form for unnskyldning for å slippe å ta neste steg ut i det nye og ukjente. Å sette seg selv fremst er vårt ansvar sånn at batteriene er full, og vi kan leve ut vårt høyeste potensiale. Sånn kan vi ta vare på de rundt oss så kraftfullt og tilstede som vi ønsker.

Høsten 2007 åpnet jeg for første gang i dette livet for at englene kunne være en del av hverdagen min. Sakte men sikkert lærte jeg hvordan englene kunne støtte meg i min personlige vekst, og jeg opplevde en helt unik trygghet når de støttet meg i min emosjonelle healing.

Mitt møte med englene endret livet mitt, og siden den gang har jeg hver dag sagt ja takk til deres tilstedeværelse.

Jeg har skapt Livsfokusprogrammet for at også du kan erindre din unike kjærlighetsfrekvens, og på den måten transformere din indre verden og dermed livet ditt. Sånn husker du din unike essens og skaperkraft.

 

Bygg deg sterk innenfra og ut.

Gammel frykt, sorg, familiemønster, gamle vaner og autopilot kan du enkelt transformere i din indre verden sånn at du kan leve din aller beste versjon og gå videre mot drømmene dine.

Klar for å finne din egen unike historie sånn at du ikke lever ut fra historien du har blitt fortalt av andre gjennom hele livet?

Livsfokusprogrammet viser deg hvordan du trinn for trinn bruker Livsfokus-metoden til å skape transformasjon i livet ditt innenfra og ut. Du starter en omprogrammering av dine indre begrensninger sånn at du bygger deg sterk innenfra og ut!

Sissel Rønnestad

Gründer, kursvertinne og mamma.

Gleden ved selvutvikling og meditasjon er at vi en dag "tar oss selv" i å skape noe helt eget uten påvirkninger og forventninger.

En indre kraft som har fått spiren/drømmen til å vokse frem til en rose. En intensjon som er manifestert fra hjertet i kjærlighet og respekt for oss selv og livet.

Din kraft - ditt valg - ditt ansvar

En ny måte å leve på.

Nettkurset Livsfokusprogrammet lar deg sette din unike intensjon for livet sånn at et nytt perspektiv på livet og deg selv tar plass.

Er du klar for å ha fokus på ditt eget krystallklare livsdesign?

Alt starter på energiplan i vårt indre, og ved å bygge oss selv sterk innenfra og ut vil vi kunne finne den dype kraften og balansen i livet vårt.

Det er da vi starter på veien fra høysensitivt offer til super-empat.

LIVSFOKUSPROGRAMMET viser deg vei!

Hvis ikke nå, når da?

Vi fordyper oss i;

Meditasjon og bevissthetsendring

Livet - 100 % ansvar. Din kraft - ditt valg.

Sjelens perspektiv

Transformasjon av dine begrensninger

Lidenskap og kraft.

Underbevissthet og intuisjon

Englenes støtte og frekvenser.

Er du litt sånn som jeg var? For 15 år siden var jeg helt på felgen uten overskudd i hverdagen. Uten å vite det hadde jeg gått gjennom livet som empat, og hele tiden hatt fokus utover mot hva andre ønsket fra meg.

Mine største utfordringer var å vite hva jeg egentlig ville med livet, og de få gangene jeg våget å slippe drømmene fri kom tvilen raskt inn i tankespinnet mitt. Jeg tvilte på om jeg var sterk nok, bra nok, kunne nok, flink nok. Listen gikk i det uendelige. Gjennom meditasjon og selvutvikling ble jeg sakte men sikkert kjent med meg selv på nytt. Gamle masker som jeg hadde skjult meg bak falt av en etter en, og jeg våget endelig å vise hvem jeg egentlig er. 

 

Jeg jobbet med å fjerne gammel frykt, sorg og tillærte mønster sånn at jeg kunne løsrive meg fra gammel oppfatning av meg selv og livet. Resultatet ble at jeg følte meg friere enn noen sinne, og troen på at jeg kunne gjøre en forskjell her på jorden ble sterkere og sterkere.

I dag er jeg takknemlig for opplevelsen av å gå fra å være helt på felgen uten overskudd til å kjenne på en full tillit til at universet viser oss vei. Reisen har vært en gave, og det er selve livet vårt også. På godt og vondt.

Min reise fra høysensitivt offer til super-empat har gitt meg en dyp forståelse av hva livet egentlig handler om, og jeg vil gjerne vise deg hvordan du kan erindre den forståelsen og kraften som du er bærer av.

Alle disse nedturene og veggene vi møter er våre unike muligheter til å bli klokere, justere livet vårt og finne den rette veien. Vår unike vei. Vi er her for å erfare, lære hvordan det er å være menneske og til en hver tid å være i vekst. Det er er ikke farlig å leve. Det er vår fantastiske sjanse til å la sjelen vise vei, og satse på oss selv.

Hvis du er klar for å ta ansvar for dine valg og handlinger sånn at du kan åpne for livet som er ment for deg, så vil jeg med glede hjelpe deg på veien mot å gi slipp på tvilen på deg selv sånn at du lettere kan gå for drømmene dine og leve et fritt og selvstendig liv!

Hvem er LIVSFOKUSPROGRAMMET for?

Alle som ønsker å rette fokus mot ett eller flere av disse områdene i livet.

✔︎ Erindre at du er mer enn kropp og sinn.

✔︎ Åpne for englenes støtte og frekvenser.

✔︎ Bli kjent med ditt energisystem.

✔︎ Styrke ditt selvverd og din selvfølelse.

✔︎ Oppdage din passion.

✔︎ Transformere frykt og angst til kraft.

✔︎ Oppleve indre ro, og bygge deg sterk innenfra og ut.

 

✔︎ Bygge tillit til din intuisjon.

✔︎ Emosjonell healing.

✔︎ Oppnå balanse i livet.

✔︎ Gjøre endringer i hverdagen.

✔︎ Skape mer glede i livet.

✔︎ Finne et fellesskap som støtter og løfter hverandre.

✔︎ Forløse avhengighetsdannende vaner.

✔︎ Føle deg mer opplagt og energifylt.

✔︎ Mestre mål du har satt deg for å forbedre din helse.

✔︎ Slutte med å utsette ting.

✔︎ Bli mer produktiv.

✔︎ Være din lykkeligste utgave.

 

Raske fakta om programmet;

Let's do this together!

Undervisning

Nettkurs med 3 trinn med Livsfokus-metoden som grunnmur.

Fra og med første uke har vi ukentlig live-undervisning i form av nettmøter for å huske kraften vi er bærer av. (Se utfyllende info lenger ned).

Nettportal med undervisning og meditasjoner som du har tilgang til i 1 år fra kursets oppstart.

Tilgang til eksklusiv Facebookgruppe der du finner inspirasjon og motivasjon gjennom din livstransformasjon.

Praktisk

LIVSFOKUSPROGRAMMET er et nettkurs hvor du har tilgang til ukentlig gruppecoaching, hot seat, meditasjoner og undervisning.

Alt foregår på nett, og du får personlig oppfølging under hele kurset.

Alle livesendinger vil være tilgjengelig som opptak under hele kurset.

Varighet og struktur

Oppstart 3. mai og avsluttes 27. juni 2021.

Dette online-programmet går over så lang tid fordi du skal kunne integrere en ny måte å leve på. Det heter seg at etter 90 dager har vi snudd en gammel vane, og for at din nye livsstil skal kunne forankres i hverdagen din jobber du tett sammen med Sissel disse 8 ukene. 

Du omprogrammerer livet med Livsfokus-metoden som grunnmuren til transformasjonen.

Livet ditt er i ferd med å endres på en kraftfull, livsendrende og inspirerende måte...

LIVSFOKUSPROGRAMMET er et nettkurs for deg som ønsker å starte en snuoperasjon i livet sånn at du kan åpne for dyp livsglede og frihet.

Jeg har et sterkt og dypt ønske om å vise deg at det er fullt mulig for deg å leve et inspirerende, kraftfullt og fritt liv ved at du finner tilbake til den unike skaperkraften du bærer på. Gjennom et skreddersydd program starter du på reisen mot å bygge deg sterk og krystallklar innenfra og ut.

Livsfokusprogrammet er et enestående online-program som du ikke finner maken til på markedet. Her jobber vi på tre plan for å kunne gjøre kraftfulle og varige endringer i vår business og hverdagen vår generelt. Det består av 8 moduler, og er satt sammen til dette unike programmet der vi jobber på mentalt, fysisk og energetisk plan. Jeg viser deg vei mot å oppdage at du er mer enn kropp og sinn.

Energiarbeide som englenes frekvenser, aura, aurakant, jording, universell kraft, meditasjon og mental trening gir deg livsendrende og varige resultater.

Vi har blitt gitt dette livet i gave, og vi sitter med dyp indre visdom der vi har mulighet til å få veiledning og veilede oss selv mot våre neste steg. Med helt enkle teknikker kan du finne tilbake til din dype skaperkraft som du er født inn i livet med. Det vil endre livet ditt på den måten at du begynner å skreddersy hverdagen din. Sakte men sikkert våger du å leve ut det som betyr mest for deg i livet. Du våger å rette fokuset innover mot hvem du egentlig er, og hva du egentlig kan skape. 

I stedet for å ha fokuset utover mot alle der ute, så retter du fokuset innover mot dine ønsker. Innover mot dine dype behov. Når fokuset rettes utover er det så lett å glemme av å lytte innover, og spørre hvem vi egentlig er.

Gjennom Livsfokusprogrammet oppdager du litt etter litt hva som egentlig ligger i din skaperkraft og venter på å få manifesteres ut i livet ditt.

Vi bærer på så utallige mange gode idéer. Vi går rundt med dype drømmer og ønsker som vi forteller oss selv at det ikke passer helt enda. Jeg må bare gjøre klart alt annet først. Og på den måten skur vi drømmene våre lenger og lenger fra oss, og til slutt glemmer vi helt at alle disse lengslene våre i det hele tatt finnes. Dermed har vi lagt store lokk over budskapet vårt. Lokk over det vi egentlig har lyst til å formidle ut i livet vårt. Lokk over hvem vi egentlig har lyst til å leve som. 

Hvis jeg spør deg hva du har lyst til. Hva svarer du da? Lever du livet som du lengter etter, eller finnes der forbedringspotensiale i livet ditt?

Jeg er her for deg, og jeg vet at det trengs en bevissthetsendring i livet vårt for at vi skal kunne skape fra hjertet vårt. Sånn at vi kan skape fra vår beste versjon. Fra den ekte utgaven av den vi er. Vi trenger å rette fokuset fra tankene våre og innover mot vår indre visdom sånn at vi kan finne tilbake til skaperkraften vår som vi bærer på. Skaperkraften som vi alle mennesker er født inn i livet med.

Trinn 1 - Bevissthetsendring.

Du er mer enn kropp og sinn!

I trinn 1 lærer du hvordan du finner dine grenser og gjør de synlig for din omverden. Du finner tilbake til balansen i livet. Vi jobber med aura og aurakant - ditt energifelt.

 

Trinn 1 viser deg vei inn mot hjertets kraft, og gir deg forståelse for hvordan du kan holde på energien din sånn at du ikke føler deg tappet.

Du starter med å oppdage din kraft og hvordan du kan bruke den i hverdagen din sånn at du kan skape livet du drømmer om og være din aller beste versjon.

Forankring til livet.

Vi jobber med jording sånn at vi kan lande i livet. Mange lengter etter følelsen av tilhørighet og å finne plassen sin i livet. Når vi skaper bevissthet rundt jordingen vår vil vi finne støtten vi trenger for å kunne stå støtt i hverdagens stormer. Føler du deg fremmed i livet sånn at du svever litt på overflaten? Stadig på søken etter svar og det rette valget? Jordingen din hjelper til den forankringen du trenger for å se livet klart.

Universets kraft.

Vi leter ofte etter inspirasjon, veiledning, bliss, visdom og kjærlighet utover mot vår ytre verden. Ofte venter vi på at noe eller noen der ute skal gi det til oss. Når vi søker innover til vårt senter, og konnekter mot universets kraft åpner vi for magi i livet. Øv deg på å si ja takk til alt som er tilgang til. Alt starter i vårt indre.

Englenes frekvenser og støtte.

Allerede i trinn 1 starter vi med å invitere englene inn som støtte i vår personlige vekst.

Meditasjoner og undervisningsvideoer ligger tilgjengelig for deg i nettportal.

Trinn 2 - Oppvåkning.

Detox mentalt og fysisk.

Ved hjelp av enkle teknikker jobber vi med å forløse blokkeringer som ligger i vår energiflyt og hindrer oss i å være vår beste versjon.

Parallelt jobber vi med detox av kroppen der du får enkle verktøy for å rense kroppen for giftstoffer som hindrer deg i å vibrere i den frekvensen det er ment du skal være i.

Emosjonell healing. 

Vi fordyper oss i våre indre paradigmer, og lærer oss å forstå kroppens språk. Følelser er noe vi lagrer i vårt energisystem og vår kropp, og blir liggende som begrensninger i livet vårt. 

Du får god kunnskap om hvordan du transformerer gamle oppfatninger av deg selv og livet, og på den måten kan tune deg inn på dine høyeste frekvenser og leve livet i frihet. 

Passion - inspirasjon - ditt budskap.

Vi tar et dypdykk innover i vår indre verden, og forløser minner fra barndom og ungdom som vi har lagret i vårt energisystem. Vi konnekter med vårt indre barn sånn at du kan åpne for å leve ut fra din passion. Ved enkle teknikker finner din unike måte å ta imot inspirasjon på sånn at du oppdager ditt budskap og gjør det synlig for deg selv og din ytre verden.

Her blir du kjent med din gudinnekraft.

 

Meditasjoner og undervisningsvideoer ligger tilgjengelig for deg i nettportal.

Trinn 3 - Livstransformasjon.

Vi fordyper oss i Livsfokus-metoden.

Du blir kjent med deg selv på et dypt plan, og oppdager din autentiske utgave sånn at det er lettere å forstå budskapet ditt og hva du ønsker å leve ut i dette livet.

Forstå deg selv bedre.

Gjennom bevisstgjøring om hvordan vi mennesker som sosiale vesen påvirkes av ytre omstendigheter vil du enklere kunne justere valgene du tar sånn at du skaper deg et liv som er skreddersydd for den du er.

Vi retter fokus mot ego, tankens kraft, forsvarsmekanismer, overlevelsesstrategier, tvil, avhengighet og fordømmelse.

Nuet har kraft og klarhet som vi mennesker ikke kan hente fra fortid eller fremtid. Vi retter fokus mot hvordan vi enkelt kan forløse fortid, redusere tankespinn og leve fra hjertet i tillit til livet.

Englenes støtte gir deg mulighet til å stå støtt i hverdagens små og store stormer, og åpner for at du kan erindre din unike trygghet og tillit til livet.

Manifestere og realisere. 

Vi fordyper oss i frekvensarbeide, og du lærer deg teknikker for visualisering av dine drømmer. Det er tid for å sette en intensjon for livet, og realisere alt det du lengter etter å leve ut.

I dette trinnet integrerer og fordyper vi oss i hele programmets innhold.

 

Meditasjoner og undervisningsvideoer ligger tilgjengelig for deg i nettportal.

Ren livstransformasjon!

Livsfokusprogrammet er et dyptgående online-program som tar deg med på en reise gjennom flere plan inn mot din rene power. Modulene gir deg en innføring i hvordan du nå kan dykke dypt innover for å bli kjent med deg selv på nytt. Det gir deg mulighet til å bygge deg selv sterk innenfra og ut.

Fra og med første uke har vi ukentlige livesendinger (30-45 minutter), og fokuset disse dagene er undervisning i form av mental trening, morgen- og kveldsrutiner, bevissthetsendring og den spirituelle verden som du nå husker sakte men sikkert.

De fleste av oss mennesker har glemt kraften vi kommer inn i dette livet med. Vi har glemt hvem vi er bak alle lag av frykt, tankemønster, sorg og minner fra livet. Sakte men sikkert starter vi å leve livet gjennom drama og illusjoner, og glemmer at vi er kraft nok til å leve i frihet.

Med englenes støtte og frekvenser vil du gradvis erindre egen kraft og dine høyeste frekvenser.

Vi skaper bevisstgjøring rundt hvem vi er, og hvilken fantastisk frihet vi kan skape bare ved å ta ansvar for eget liv sånn at vi husker hvem vi egentlig er. Dette er dyptgående uker der vi får en forståelse for hvordan vi kan bruke vårt energisystem til å navigere oss gjennom livet med krystallklare steg.

Når vi starter hver dag med å si: Min kraft - mitt valg - mitt ansvar, så åpner vi for en dyp bevisstgjøring av skaperkraften vi er bærer av. Det gir oss en følelse av trygghet og kjærlighet som kommer dypt innenfra. Da oppdager vi at den eneste vi trenger bekreftelse fra er oss selv.

Er du klar for livsendrende uker? Jeg gleder meg til å dele de sammen med deg!

Dette får du:

Tett oppfølging av Sissel:

Du har tett oppfølging av Sissel fra oppstart, og du vil ha tilgang til hot seat og ukentlige undervisninger via livesendinger..

Sissel vil være tilgjengelig for spørsmål og støtte gjennom hele programmet. Her er ingen spørsmål for små eller ubetydelig. Vi lærer oss en ny måte å leve på som gir oss en dybde vi tidligere kanskje bare drømte om. I en transformasjon mot en ny måte å leve på, så velger jeg å være tilstede for alle deltakere sånn at det gir en god og trygg vekst for hver enkelt.

Fra kursets oppstart:

 

Fra og med uke 1 har vi ukentlige nettmøter og tett dialog om utviklingen vi er i. Disse møtene er live, og varer mellom 30-45 minutter. For integrering av rutiner, og mental trening for motivasjon til å fortsette endringen du gjør i livet ditt gjennom Livsfokusprogrammet.

Det vil være tilgang til opptak av alle livesendinger.

 

Facebookgruppe og nettportal.

 

Tilgang til nettportal:

Nettportalen inneholder meditasjoner, undervisningsvideoer og inspirasjon.

Alle moduler har egne undervisningsvideoer der du får kunnskap om hvert enkelt emne.

Alt materiale som er tilgjengelig i nettportalen har du tilgang til i 1 år fra kursets oppstart.

Eksklusiv Facebookgruppe:

Deling av erfaringer.

Et unikt fellesskap med likesinnede.

Støtte fra Sissel.

Inspirasjon.

Bevissthetsendring.

BONUS: Minikurs om emosjonell healing.

Beslutninger står vi foran daglig, og de fleste av oss ønsker å ta de aller beste valg til en hver tid.

Dette minikurset viser deg trygt vei mot emosjonell healing steg for steg. 

Du får innføring i hvordan essensielle oljer kan gi støtte for emosjonell healing.

Emosjonell healing er nøkkelen til personlig vekst, og dette minikurset gir deg en enkel innføring i hvordan bruke essensielle oljer i prosessen.

BONUS: Nettkurset Bevissthetsendring.

Dyptgående energiarbeide der du åpner for dyp forståelse for din spirituelle reiser gjennom livet, og lar deg sette i gang transformasjon av dine oppfatninger av deg selv og livet.

Undervisningsvideoer i nettportal.

 

PÅMELDING - LIVSFOKUSPROGRAMMET!

Din unike snuoperasjon der du transformerer livet ditt innenfra og ut.

Kr. 4.900,-

Hele beløpet.

OPPSTART 3. MAI:

8 moduler m/undervisningsvideoer.

15 meditasjoner for transformasjon.

Ukentlig live gruppecoaching.

Ukentlig mulighet for live hot seat.

Bonuser:

Nettkurset "Bevissthetsendring" med undervisningsvideoer.

Minikurs i emosjonell healing m/essensielle oljer som støtte.

Påmelding innen 15. april:

2 stk. readinger som bonus

(verdi kr. 3.000,-)

MELD DEG PÅ HER!

Kr. 2.700,-

Pr. måned.

OPPSTART 3. MAI:

8 moduler m/undervisningsvideoer.

15 meditasjoner for transformasjon.

Ukentlig live gruppecoaching.

Ukentlig mulighet for live hot seat.

Bonuser:

Nettkurset "Bevissthetsendring" med undervisningsvideoer.

Minikurs i emosjonell healing m/essensielle oljer som støtte.

Påmelding innen 15. april:

2 stk. readinger som bonus

(verdi kr. 3.000,-)

MELD DEG PÅ HER!

Du har tilgang til eksklusive bonuser!

Sikre deg plass i dag, og start på din unike snuoperasjon.

BONUS 1

Minikurs om emosjonell healing.

 

Du får tilgang til minikurs om hvordan du bruker essensielle oljer som støtte i din prosess for emosjonell healing.

 

BONUS 2

Nettkurset Bevissthetsendring.

Undervisningsvideoer som gir deg dyp forståelse for din spirituelle reise gjennom livet.

(Verdi: kr. 6.900,-)

Let's do this together!

For over 12 år siden hadde jeg en meditasjon som viste meg navnet til firmaet jeg drømte om å starte. Som om "Livsfokus" kom dalende ovenfra, og traff en myk sky i hjertet mitt. Akkurat idet Livsfokus landet på skyen fikk jeg en følelse av at jeg husket igjen noe som jeg hadde glemt. Som om jeg hadde ventet på at Livsfokus skulle vise seg i bevisstheten min. Skyen løste seg opp, og hjertet fyltes med en vakker lys rosa farge. Tårene trillet nedover kinnene. Tårer av lettelse, lengsel, sorg og glede. Endelig var tiden kommet. Livsfokus hadde landet.

I dag sitter jeg og tenker tilbake på 12 år med fantastiske menneskemøter! Det startet helt i det små der jeg holdt 8 ukers meditasjonskurs, og så utviklet det seg videre til årskurs innen meditasjon og selvutvikling med en åndelig dimensjon i tillegg til onlinekurs med samme tema. 

Nettkurset "Livsfokusprogrammet" tar deg med innover i din indre verden der du sakte men sikkert erindrer kjernen din fylt av din autentiske skaperkraft. Fra denne kjernen bygger du deg sterk innenfra og ut, og skaper ditt krystallklare livsdesign.

Med støtte fra englene åpner du for å erindre din guddommelige essens og skaperkraft.

Klem fra Sissel

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.